lördag, juni 13, 2009

Åsele rockar

Avsaknaden på blogginlägg i kombination med lediga dagar brukar tyda på att jag befinner mig i Åsele (eller någonstans i fjällen, men som oftast och även denna gång i Åsele). Älsklingen och hans band Aquahead spelar ikväll i Åsele på "Kulturnatta", vilket inneburit en del tid i replokalen den här veckan. Det låter bra och det låter mycket (ungefär som det ska vara i deras genre) Det kommer att bli en kväll med röj!

Som deras personliga fotograf har vi även passat på att ta lite bandbilder. Deras nuvarande replokal - ett f.d. slakthus och nuvarande förvaringsutrymme/replokal - må inte vara det bästa för ändamålet, men som heavy metal-rekvisita funkar den perfekt! Bilderna blev riktigt snygga.

Smakprov:

2 kommentarer:

Pallan sa...

cool bild, du är så duktig Lina. Vi hade så brottom hem, när vi skulle hem från Stockholm så, vi stanna bara en kortis å käka i Sundsvall. sen for vi på en gång. Det var synd, hade ju velat träffa dej.

Lina-Marie sa...

Pallan: Vad synd. Men jag är ju hemma och jobbar nu i Lycksele över sommaren. Så har du vägarna förbi, slink in på Ica norrmalm så är jag säkert där :)