onsdag, september 17, 2008

Intervjuteknik

Har idag haft en otroligt intressant föreläsning. En av våra kursböcker som ingår i "journalistikens grunder" (som vi nu läser) är en bok som heter "Intervjuteknik" av en författare som heter Björn Häger - en journalist som jobbat på Sveriges Radio i 20 år. Väldigt intressant och innehållsrik bok som är skriven på ett skönlitterärt sätt - den är rolig och underhållande! Och vem har inte gästföreläst oss idag, om inte Björn Häger! En heldag från 10 imorse till 17 på eftermiddagen, som bara runnit iväg. Vi har fått lära oss allt om konsten att intervjua. Konsten att få folk att prata. Analysera orsakerna till varför intervjuer kan gå åt skogen; samt lära oss hur man undviker detta. En av de mest intressanta föreläsningarna hittills av en otroligt underhållande och kompetent man!



I helgen kommer min älskling och "svärföräldrarna" och hälsar på. Ska bli jätteroligt, ser fram emot lite besök! Och det ska bli så skönt att träffa älsklingen! Länge sedan nu.




Kvällsfika:

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej du! Råkade se att du läser bildjournalistik! Trevligt!! Om du fotar mycket kanske du vill kika in lite bilder jag tagit;-) Har du nån fotosida?

www.beckha.pixbox.se (typ alla mina bilder)

www.flickr.com/photos/95712228@N00/ (mer utvalda bilder)

Ha det gott i Sundsvall! /Rebecca