onsdag, september 24, 2008

Mes

Ja... då var man ensam igen. Älsklingen har ganska precis åkt och jag sitter här och äter frukost själv igen och planerar veckans middagar - för en person. Att det ska kännas lika tungt varje gång... jag är en riktig mes när det gäller avsked!

Helgen har varit kanon i alla fall! Igårkväll bjöd vi in A och killen på middag (vuxenpoäng?). Lagade risotto med svamp och västerbottensost som blev helt okej! Lyxade på med en flaska vin också; rött, som jag faktiskt kunde dricka utan att huvudet expoderade (jag är en mes när det gäller rödvin också). Gott var det, och riktigt trevligt! Får bli fler gånger.


Jag har ett problem! Min lägenhet har blivit invaderad av bananflugor, de blir bara fler och fler. Det skumma är att jag inte begriper var de komer ifrån... om frukt någonsin har funnits i mitt hushåll så har den tagit slut inom loppet av två dagar - så där ligger det inte. Jag ska gå ut med soporna (trots att de inte är fulla och högst tre dagar gamla) panta alla mina tomburkar och flaskor och göra mig av med alla tänkbara källor idag. Dessutom har jag planterat ut smaskiga glas fyllda med vatten, vinäger, honung och diskmedel, (läste någonstans att det skulle vara effektivt) jag har faktiskt lyckats fånga 4 stycken i häxbrygden!! *stolt* Hoppas bara resten går på det också! Dom är verkligen irriterande!

Ja... jag är en mes när det kommer till kryp också!

1 kommentar:

Annika sa...

Tack för en jättetrevlig kväll! :) och bara då du vet, jag är en mes också, du är inte ensam ;)