torsdag, oktober 01, 2009

Det har varit lite mycket nu...

Vi har grävt: researchat, fotat, skrivit, dokumenterat, ringt och redigerat ihop ett helt uppslag. Vi har opponerat på en annan grupps gräv och vårt har opponerats på. Vi har grävt lite till på "en person av nyhetsvärde", ringt alla myndigheter i hela världen (typ), begärt ut papper på allt mellan om personen står i dagiskö till om personen har skulder hos kronofogden och skrivit ihop en fin livshistoria på x antal sidor av allt det.

Vi har besökt myndigheter, både en valfri myndighet och en tingsrätt - däri inkluderat en rättegång. Vi har skrivit om myndigheterna i varsin besöksredovisning, där ett 10-tal frågor ska utförligt ska ha besvarats. Vi har skrivit artiklar från myndigheten och tingsrätten om något vi hittat i allmänna handlingar och från rättegången, något som måste "vara värt att skriva om". (och allt detta ger dessutom bara 10% av slutbetyget)

Nu är det "bara" tentan kvar att plugga till, d.v.s mer än 1000 sidor text som också ska tryckas in i hjärnan. Sa jag att det har varit lite mycket nu?

2 kommentarer:

Emma sa...

Fyyy! Jag blir helt utmattad bara av att läsa det! Gu va skönt att det är över nu!
Nujt av att vara hemma nu! :)

Lina-Marie sa...

Emma: Det är helt galet mycket! Skönt att det är klart! Ha en skön helg du med! :)