fredag, mars 06, 2009

En aning mindre intensivt

Sista numret gjordes idag med deadline klockan 16, hälften så kort tid som de andra två tidigare tidningarna. Som tur var var i stort sett alla texter och bilder redan klara, vilket gjorde att vi kunde börja redigera på allt direkt från morgonen och därför gick jobbet ganska smidigt. Vi var klara redan två timmar innan deadline.
Och tidningen, den blev utan tvekan den bästa av alla tre. Jag skrev så om senaste numret också, men det har verkligen blivit bättre och bättre och allt har gått så bra. Alla har verkligen jobbat och engagerat sig för att få allt att fungera. Även om de första två dagarna var lite väl slappa, och vi hade kunnat göra arbetet lite smidigare så har ändå allt funkat och blivit klart. Starkt jobbat Skulderbladet! Jag är stolt över allihopa!

Sista numret (längst fram) var en helgbilaga till en "vanlig tidning". Därför fick vi också redigera mer feature, lägga större vikt på bilder och innehållet handlade mest om kultur, nöje och helgaktiviteter. Vi hade bl.a. två uppslag med Internationella kvinnodagen, som också framsidan symboliserar. Ser ni att alla tjejerna står formade i ett
♀-tecken? Helsnyggt!

Se webben


Om ca 3½ timme åker jag med nattbuss upp till Forsmark för att åka lite skoter och grilla korv uppe på fjällen. Det ska bli så skönt! Eftersom bussen är framme strax efter sju blir det tyvärr inte så mycket sömn den här natten heller, men det är helt klart värt det. Dagar ute i friska fjälluften, badtunna på kvällen, somna framför öppen brasa och inga krav alls i världen... det behövs! Och speciellt just nu.

Inga kommentarer: