tisdag, oktober 21, 2008

Lugn igen ;)

Som tur var löste det sig med personporträttet. Efter att eleverna började lämna in uppgiften kort och tvärs i olika former och på olika platser inom loppet av 30 minuter bestämde sig lärarna för att lägga upp en mapp ändå. Deadlinen blev väl lite si och så för en del... men huvudsaken att det tillslut funkade!
Nu till nästa uppgift har vi specifikt efterfrågat en redan färdig mapp på servern (den ska lämnas in på samma sätt) och den har faktiskt tillkommit redan idag! ;)

Den nya uppgiften: Vi ska göra ett längre bildreportage med tillhörande text på en eller flera personer som tillhör en minoritetsgrupp eller som på något sätt har en annan kultur eller religion än "vanliga svensson". OCH det ska vara något som vi inte känner till sedan tidigare... så att vi alltå måste research:a en hel del och fråga någon vi inte känner. Uppgiften i sig känns kul, men innan man har fått tag i den där personen är det ganska jobbigt. Mycket press och stress. Men när det väl är klart känns det rätt lugnt.
Så... Om någon har något förslag på vad jag kan fota/skriva om, kanske rentav tips på en person? Varmt välkomna med förslag!!


I övrigt... har precis löst problemet "matlåda" för en lång tid framöver. Lagade spaghetti och köttfärssås idag och råkade göra typ 5 portioner för mycket sås :S Då var det löst!

1 kommentar:

Anette sa...

Vad skönt och höra att det löste sig med "inlämnings strulet"
Så då var det fler än du som hade problem?!
Ha det fortsatt "gött"
Kram Mamma